За нас

Уважаеми клиенти, ако желаете да получите Вашите продукти на място вместо с куриерска фирма, Ви предлагаме да го направите в нашите магазини. Там ще получите информация за различни услуги, части и аксесоари от нашите консултанти. Може да ни намерите в:

гр. Пирдоп, ул. Георги Геров № 2 /зад киното/;

гр. София, ул. Опълченска № 21 /срещу метро станция Опълченска/.

Ние сме онлайн магазин за аксесоари за мобилни телефони и правим всичко по силите си, за да се утвърдим като коректни търговци. Предлагаме качествени аксесоари на изгодни цени. Искаме да сме клиентски ориентирани, всеки да може да пазарува бързо и лесно без да губи време в безкрайни кликания и разглеждане на безброй страници. Изхождайки от това виждане и със знанията, които имаме, сме организирали магазина така, че намирането и поръчването на желания от Вас продукт да е лесно и приятно. Ето няколко бързи съвета:

1. Харесвате да боравите с търсачка, тогава напишете вашия модел телефон например "Desire 500" и ще Ви се покажат всички продукти за този модел. Различни калъфи, протектори и др. Клик на харесания продукт и ще видите пълното му описание и снимки.

2. Ако пък харесвате да търсите вашия продукт по категория, от менюто в лявата колона с няколко клика намирате вашата. Например "Калъфи и кейсове" - "Калъфи Samsung" - "Калъфи за Samsung S3". Отново се листват всички артикули за модела от тази категория, които може да подредите в два различни изгледа на страницата. За почитателите на слайд меню предлагаме и този вид в горната информационна лента на сайта. То позволява бръз достъп до главните категории за всяка марка телефон.

3. На всеки артикул има модул за "Бърза поръчка" попълнете полетата и ние ще се свържем с Вас максимално бързо за потвърждение и уточнения по вашата заявка. Отнема минута да въведете две имена, населено място, телефон и кода на желания артикул.

4. Разбира се ако търсите артикул който липсва в магазина, може да ни изпратите запитване и ние ще се свържем с вас за уточняване на детайлите.

Желаем Ви приятно пазаруване в gsmaksesoarche.com